Tuinaanleg en tuinontwerp

Toe aan een nieuwe tuin? Of enkel de bestaande tuin renoveren? Een nieuw terras of oprit? Of heeft u hulp nodig bij het leggen van bestelde producten?

Het door ons gemaakte ontwerp of dat van u zelf, kunnen wij geheel voor u uitvoeren.

Fase 1

Wensen bespreken samen met de klant

Voordat we beginnen met het maken van schetsen, bespreken we de wensen die u heeft voor uw tuin. Bij een intake gesprek luisteren wij goed naar uw wensen. Zo kunnen wij gericht en gedetailleerd aan de slag! Het vervolgtraject en ontwerpkosten worden op basis van het gesprek besproken.

Fase 2

Ontwerp wordt gemaakt

Nadat we al uw wensen besproken hebben, maken we een schets dat zo goed mogelijk past bij wat u aangegeven heeft. Er wordt gezocht naar passende oplossingen zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn en geven we een zo goed mogelijk beeld van hoe het eruit komt te zien.
Zodra het ontwerp geheel naar u zin is, maken wij een beplantingsplan en uiteraard een uitgebreide offerte met materialenlijst.

Fase 3

Uitvoering werkzaamheden

Nadat we de schetsen hebben besproken en alles goedgekeurd is gaan we aan de slag met de realisatie. De uitvoering zal op een zorgvuldige en vakkundige wijze wordt aangelegd door ons team.

Blij met onze nieuwe tuin! Bedankt

– Hans Hoogerheide
eenjarig bloemenmengsel voor bijen